Dýňová sezóna na obzoru: Připravte si originální recepty na ohni

0
Léto už se pomalu blíží ke konci, ale počasí ještě stále přeje grilování, a proto je nejvyšší čas si tuto oblíbenou sezónu...

Jak na palačinky ve zdravější verzi?

0
Také často přemýšlíte, jak zpestřit snídani, večeři, nebo co vzít s sebou na výlet ke svačině? Nezapomínejte na palačinky! Jsou dobré jak sladké, tak se slanou náplní,...

Špaldová mouka – využijte v kuchyni znovuobjevený poklad!

0
Špaldová mouka je znovuobjevenou ingrediencí, kterou v kuchyni používali naši předkové. Má mnoho výhod a výživových vlastností, které u klasické bílé mouky nenajdeme....

Přinášíme inspirace nejen pro vegany v podobě rostlinných receptů

0
Veganství a vegetariánství je stále populárnějším způsobem životního stylu, jedná se ale o velmi specifické způsoby stravování. Kampaň „Rostlinné pondělí“, která v různých podobách existuje již přes...

Sedm receptů na lahodné domácí hořčice

0
Sezóna grilování je tady a s ní experimentování s chutěmi. Hořčice je základ k masu i do marinád, nemusíte však zůstávat u plnotučné či kremžské klasiky. Dejte...

Využijte zavařeniny z léta a dopřejte si sladké osvěžení!

0
Leží vám ve spíži stále spousta zavařenin z letních měsíců a hledáte způsob, jak je upotřebit? Nezůstávejte jen u marmelád namazaných na chlebu...

I Velikonoce můžou být bez lepku

0
Velikonoce už se blíží, překvapte své blízké i koledníky neobvyklými recepty bez lepku. Přinášíme vám rychlé velikonoční recepty – pečené jednohubky, pečená...

Využijte volné dny naplno a staňte se snídaňovou královnou!

0
Dlouhé dny doma doslova vybízí k tomu, abyste si užili pořádné snídaňové hody, na které nemáte v běžných dnech čas. Co třeba miffiny...

Zatočte s úrodou – zkuste švestkový džem s čokoládou či marabelkový džem

0
Co s košíkem švestek či mirabelek? Co takhle splnit každoroční předsevzetí a začít s přípravou jedlých vánočních dárků už v létě? Když...

Vyrobte si domácí ochucená másla ve sladké i slané variantě

0
Máslo lze nejen namazat na pečivo, ale také použít při vaření a pečení, kde výsledným pokrmům dodává lahodnou chuť. Chcete-li však své chuťové pohárky...

Aktuálně

Sbohem, vanilková? Novodobou klasikou mezi zmrzlinami je podle průzkumu kinder nebo...

0
Zmrzlinová sezóna začíná a před stánky a cukrárnami se už tvoří fronty. Zmrzlinářství Tomivo Gelato, které prodává zmrzlinu napříč republikou, se rozhodlo...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...