Jak si nejlépe pochutnat na hranolkách lehce zdravěji? Vyzkoušejte naše recepty!

Křupavé hranolky patří po celém světě mezi oblíbené způsoby úpravy brambor – jsou rychle a jednoduše hotové a skvěle chutnají k různým typům jídel. Poradíme vám,...

Jak na nejlepší kuřecí vývar?

Vývar se zeleninou, nudlemi a knedlíčky je u nás jednou z nejoblíbenějších polévek. Umíte ale připravit opravdu dobrý a silný vývar? Přinášíme...

Silvestrovské pohoštění zdravě – inspirujte se

Letošní oslava Silvestra připadá na všední den. Po práci vám tedy mnoho času na pohoštění pro přátele nezbyde. Příprava tedy musí být rychlá...

Voňavé svařené víno nebo punč s kořením – ideální nápoje pro krásnou zimu

Přestože po sněhu zatím není ani památky, je příjemné se na pořádnou zimu alespoň naladit. Ať už jste na sváteční procházce se svými drahými...

Štědrovečerní večeře tradičně i s nádechem moderna

K tradiční štědrovečerní večeři patří neodmyslitelně kapr a bramborový salát, případně řízek či vinná klobása. Co takhle ale udělat vánoční večeři trochu...

Mrkev a cizrna – nebojte se je zakomponovat do cukroví

Vánoce jsou čas hodování a setkávání se s blízkými i přáteli. Nechte se inspirovat a obměňte letos svůj tác s cukrovím. Připravte rodině i návštěvám originální,...

Originální jogurtové vánoční cukroví

Linecké, vanilkové rohlíčky, vosí hnízda… To je česká vánoční klasika, která nikdy nezklame. Napadlo vás ale, že byste přidali do vánočního cukroví také jogurt?...

Zpestřete si Vánoce svátečními pokrmy z piva

Nechte se inspirovat hřejivými zimními pokrmy, ve kterých hraje významnou roli pivo. Tyto recepty vás přesvědčí, že pivo nepatří jen do sklenice či půllitru,...

Máslo jako základ cukroví

Máslo - kvalitní surovina bez které se naše babičky neobešly. Upečte si výborné dezerty z kvalitních surovin. Ať už se rozhodnete pro...

Vánoční cukroví bez výčitek svědomí

Tak zase po roce vyndáme formičky a pustíme se do pečení vánočního cukroví – adventní čas právě začíná. Jak ale se všemi těmi dobrotami...

Aktuálně

Sezóna farmářských trhů startuje. První v Česku otevře Heřmaňák v Praze...

První částečně bezobalový farmářský trh v Česku vstupuje do třetí sezóny. První návštěvníky přivítá už v sobotu 11. ledna. Heřmaňák pravidelně každou sobotu navštěvuje...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...