Pochutnejte si na delikátních dezertech z čerstvých jahod a rybízu
Léto budiž pochváleno. Právě nyní totiž dozrává to nejšťavnatější ovoce
– ideální pro přípravu delikátních svěžích dezertů. Vyzkoušejte kromě klasického
citrónového koláče s jahodami, rybízových...
Trhané vepřové i hovězí maso krok za krokem
Ozvláštněte svou grilovací párty pochoutkou v podobě trhaného masa. Vybírat lze z kousků hovězích i vepřových, vždy ale volte kvalitu. Jen ta dodá vaší...
Vařte rychle a chutně aneb Recepty v multifunkčním hrnci
Méně je někdy více. To rozhodně platí i u spotřebičů. Stačí jeden multifunkční hrnec, a rázem ho můžete použít jako tlakový nebo...
Vánoční večírky ve znamení jednohubek – přinášíme rychlé a báječné recepty
Vánoční čas se pomalu blíží a s ním i čas vánočních večírků. Připravte se letos na tradiční setkávání a vyzkoušejte rychlé a chutné...
I smažit se dá zdravě! Vybírejte tuk podle vysokého kouřového bodu
Abyste si mohli dopřát smažený řízek nebo rybu a
nemuseli se obávat, že vám pak bude těžko, vybírejte na smažení jen tuk
s vysokým kouřovým...
Zajímavé recepty a tipy z krůtího masa
Když se řekne „grilování“, téměř všichni si okamžitě vybaví kuřecí prsa nebo marinovanou vepřovou krkovici. Krůtí maso je bohužel trochu upozaděné. A...
Přivítejte dýňovou sezonu ve své kuchyni. Netradiční koláče si zamilujete
Máslová, muškátová, velkoplodá, špagetová – nejvýraznější plodina babího léta, dýně, má opravdu mnoho podob. Každá je jiná a vhodná pro odlišnou úpravu....
Minestrone – polévka, na kterou nepotřebujete recept
Minestrone, typicky italská polévka, kterou si zvládne uvařit úplně každý. Její suroviny jsou snadno dostupné a to z jednoho prostého...
Víte, které jídlo funguje jako přírodní viagra?
Ponuré zimní
dny mají vliv nejenom na naši náladu, ale také na naše tělo. Časté deštivé či
sněhové srážky, zamračená obloha a více tmy...
Celer jako výtečná surovina tentokrát v hlavní roli
Možná i vy patříte mezi ty, kteří považují celer za nudnou zeleninu, která je vhodná maximálně do vývaru či do oblíbené svíčkové....