Velikonoční pečínka: Jak na přípravu jehněčího masa?

0
Chystáte-li se na největší jarní svátky poctít svou rodinu nějakou specialitou, sáhněte po jehněčím. Mladé maso by totiž nemělo chybět na žádné...

Spotřebujte zásoby ze spíže a připravte se na jaro!

0
Máte ve své spíži zásoby ze zimy a rádi byste uvolnili místo na přicházející, čerstvou jarní úrodu? Přinášíme tipy, jak zužitkovat mrkev...

Vyzkoušejte tři osvědčené recepty na vánoční cukroví z Valašska

0
Vanilkové rohlíčky, voňavé perníčky a ořechové hvězdičky k Vánocům na Valašsku patří stejně jako kapr s bramborovým salátem. Jak na to, aby byly správně...

Pochutnejte si na houbové polévce a žloutkových věnečcích

0
Houbový krém se sýrovo-šunkovými knedlíčky Houbový krém s knedlíčky? Že jste ještě tuto kombinaci nevyzkoušeli? Teď je ta správná...

Mražená zelenina? Často čerstvější než čerstvá

0
Zelenina není už taková, jako bývala, pokud tedy nemáte zeleninu z vlastní zahrádky či lokálního farmáře. Možná za to může vysoká poptávka po ovoci a...

 Rozzařte kuchyni skvělými podzimními saláty

0
Barevné saláty jsou pro mnohé z nás spojeny zejména s obdobím léta. To je ale velká škoda především proto, že i v trochu chladnějších měsících...

Dýňová sezóna na obzoru: Připravte si originální recepty na ohni

0
Léto už se pomalu blíží ke konci, ale počasí ještě stále přeje grilování, a proto je nejvyšší čas si tuto oblíbenou sezónu...

Znáte polentu? Nenápadný zázrak italské gastronomie

0
Italové polentu milují. Odpradávna ji využívali jako jednu ze základních surovin na vaření, oblíbená je hlavně v severovýchodní Itálii, kde se daří...

Rychlé občerstvení pro nečekanou návštěvu? Vsaďte na oblíbené dipy

0
Občas se to stane každému z nás. Návštěva už přešlapuje za dveřmi a mezitím, co nám v hlavě vzniká plán na degustační menu, obrátíme lednici vzhůru...

Jogurt v menu? Použijte ho do krémové polévky, sendviče i dezertu

0
Vnímáte jogurt jen jako ideální přílohu k snídaňovému müsli nebo rychlou svačinku? Omyl, lahodný mléčný produkt můžete použít i k přípravě řady chutných jídel...

Aktuálně

Zmrzlinové novinky: Dáte přednost meruňkové nebo rybízové zmrzlině?

0
S teplým počasím začíná také stoupat chuť odměnit se ledovou kvalitní zmrzlinou. V proslulém zmrzlinářství Créme de la Créme připravil jejich mistr...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...