Rychlé občerstvení pro nečekanou návštěvu? Vsaďte na oblíbené dipy
Občas se to stane každému z nás. Návštěva už přešlapuje
za dveřmi a mezitím, co nám v hlavě vzniká plán na degustační menu,
obrátíme lednici vzhůru...
Mák netradičně v tradičním cukroví
Rohlíčky, pusinky, perníčky…synonyma pro
Vánoce, které nechybí snad na žádném vánočním stole. Ale i klasu lze trochu
ozvláštnit. Hned budete mít o další druh...
Odstartujte zimní rána s chutí! Vyzkoušejte skvělé snídaně s kaki
Oranžové ovoce s nevšedním názvem kaki je ideální společník pro chladná podzimní a zimní rána. Tento šťavnatý plod je totiž plný sladké...
Čím se zahřát na podzim? Nejlepší je teplé jídlo
V podzimní
dny si naše tělo žádá více teplého jídla. Nejenom že se jím zahřejeme, ale dodá
nám i potřebnou energii. V ideálním případě použijte i...
Výživově všestranná zelenina? Brambora
Už
jste někdy na návštěvu přinesli místo lahve červeného vína kilo brambor? Zní to
úsměvně, ale věděli jste, že pokud sníte středně velkou bramboru,...
Sedm originálních vánočních receptů, které potěší vás i vaše blízké
Vánoční období je pro většinu z nás podnět k pečení různých
dobrot, kterými potěšíme své blízké. Zároveň ale rádi hledáme inspirace pro
něco nového – neznámé...
Recepty na originální zpracování vepřového podle šéfkuchaře
Dozlatova upečený bůček nebo minihamburgery s mletým masem. To jsou jídla pro milovníky dobrého masa. Přinášíme vám recepty od šéfkuchaře Filipa Říhy...
Neotřelé recepty z červené řepy
Využití červené řepy je především v posledních letech velmi rozmanité. Právě proto tato zelenina, z které jde vytvořit celé menu, zažívá „boom“, a to nejen...
Nápad na víkendový oběd: Pomalu pečená hovězí žebírka s podzimním salátem
S podzimem nastává čas, kdy už nebudeme vyhledávat studené a lehké pokrmy, ale začneme chtít něco, co nás pořádně zahřeje. A právě...
Netradiční koláče a dezerty nejen ke kafíčku
Pauza na kávu a dezert je pro mnohé z nás příjemné zpestření dne. Pro nové gastronomické zážitky vám proto přinášíme recepty na netradiční...