Čím se zahřát na podzim? Nejlepší je teplé jídlo
V podzimní
dny si naše tělo žádá více teplého jídla. Nejenom že se jím zahřejeme, ale dodá
nám i potřebnou energii. V ideálním případě použijte i...
Jak si nejlépe pochutnat na hranolkách lehce zdravěji? Vyzkoušejte naše recepty!
Křupavé hranolky patří po celém světě mezi
oblíbené způsoby úpravy brambor – jsou rychle a jednoduše hotové a skvěle
chutnají k různým typům jídel. Poradíme vám,...
Připravte si pravou italskou pizzu nebo její zdravější alternativu
Pizza, která původem pochází z Itálie, se stala
oblíbeným jídlem po celém světě. Pokud dáváte přednost domácí pizze před
kupovanou, můžete si dle našich receptů...
Chutné svačinky do školy – zdravé a pestré
Škola je opět tu a vy zase musíte vymýšlet svačiny pro své děti. Zkuste nové recepty - kreativní, zdravé, ale také dobré!...
Vsaďte na česnek, oceníte ho celý rok
Sklizeň českého česneku je u konce. I přesto, že počasí, zejména časté a vydatné deště v měsíci červnu, komplikovalo sklizeň samotnou a potom...
Lanýže: Fascinující lahůdka s jedinečnou chutí, kterou můžete zařadit i do svých receptů
Vzácná potravina, luxusní zážitek i speciální postup při jejich hledání. To vše se dá říct o lanýžích. Za kvalitní a lahodné lanýže...
Velikonoční dezerty? Zkuste je bez lepku
Velikonoce se blíží, a tak přinášíme tipy na skvělé veikonoční recepty. Tentokrát odlehčené, bez lepku! Co si společně s námi upečete? Cupcakes,...
V hlavní roli pastinák. Téměř zapomenutá zelenina, která vás v kuchyni překvapí
Také se vám stalo, že jste si spletli petržel s pastinákem? Není divu! Pastinák může skutečně na pohled připomínat tuto košatou bylinku, chuťově...
Mák, dýně a mrkev – Tři podzimní recepty na podporu imunitu
Zatímco pro někoho je podzim časem
dlouhých procházek a večerů u krbu s knihou, pro ty se slabší imunitou
nastává čas viróz a nekončící rýmy....
Chřest, král jarní zeleniny – jak ho připravit a čemu se vyhnout?
Jemná chuť, lahodná křehkost a výjimečné výživové vlastnosti – chřest je právem označován za krále jarní zeleniny. Po staletí byl považován za...