Čím se zahřát na podzim? Nejlepší je teplé jídlo

0
V podzimní dny si naše tělo žádá více teplého jídla. Nejenom že se jím zahřejeme, ale dodá nám i potřebnou energii. V ideálním případě použijte i...

Jak si nejlépe pochutnat na hranolkách lehce zdravěji? Vyzkoušejte naše recepty!

0
Křupavé hranolky patří po celém světě mezi oblíbené způsoby úpravy brambor – jsou rychle a jednoduše hotové a skvěle chutnají k různým typům jídel. Poradíme vám,...

Připravte si pravou italskou pizzu nebo její zdravější alternativu

1
Pizza, která původem pochází z Itálie, se stala oblíbeným jídlem po celém světě. Pokud dáváte přednost domácí pizze před kupovanou, můžete si dle našich receptů...

Chutné svačinky do školy – zdravé a pestré

0
Škola je opět tu a vy zase musíte vymýšlet svačiny pro své děti. Zkuste nové recepty - kreativní, zdravé, ale také dobré!...

Vsaďte na česnek, oceníte ho celý rok

0
Sklizeň českého česneku je u konce. I přesto, že počasí, zejména časté a vydatné deště v měsíci červnu, komplikovalo sklizeň samotnou a potom...

Lanýže: Fascinující lahůdka s jedinečnou chutí, kterou můžete zařadit i do svých receptů

0
Vzácná potravina, luxusní zážitek i speciální postup při jejich hledání. To vše se dá říct o lanýžích. Za kvalitní a lahodné lanýže...

Velikonoční dezerty? Zkuste je bez lepku

0
Velikonoce se blíží, a tak přinášíme tipy na skvělé veikonoční recepty. Tentokrát odlehčené, bez lepku! Co si společně s námi upečete? Cupcakes,...

V hlavní roli pastinák. Téměř zapomenutá zelenina, která vás v kuchyni překvapí

0
Také se vám stalo, že jste si spletli petržel s pastinákem? Není divu! Pastinák může skutečně na pohled připomínat tuto košatou bylinku, chuťově...

Mák, dýně a mrkev – Tři podzimní recepty na podporu imunitu

0
Zatímco pro někoho je podzim časem dlouhých procházek a večerů u krbu s knihou, pro ty se slabší imunitou nastává čas viróz a nekončící rýmy....

Chřest, král jarní zeleniny – jak ho připravit a čemu se vyhnout?

0
Jemná chuť, lahodná křehkost a výjimečné výživové vlastnosti – chřest je právem označován za krále jarní zeleniny. Po staletí byl považován za...

Aktuálně

Zmrzlinové novinky: Dáte přednost meruňkové nebo rybízové zmrzlině?

0
S teplým počasím začíná také stoupat chuť odměnit se ledovou kvalitní zmrzlinou. V proslulém zmrzlinářství Créme de la Créme připravil jejich mistr...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...