Sezóna dýní je v plném proudu. Dejte si pozor na správné skladování

0
Tykev je vděčná zelenina, ze které se dá připravit spousta chutných pokrmů. A když víte, jak ji uskladnit na delší dobu, můžete...

Přinášíme inspirace nejen pro vegany v podobě rostlinných receptů

0
Veganství a vegetariánství je stále populárnějším způsobem životního stylu, jedná se ale o velmi specifické způsoby stravování. Kampaň „Rostlinné pondělí“, která v různých podobách existuje již přes...

Sezóna višní je konečně tady! Zkuste šťavnaté bobulky tentokrát v netradičních receptech

0
Ani vy už se nemůžete dočkat až odstartuje hlavní sezona třešní a višní? Pokud patříte mezi jejich milovníky, za žádnou cenu si...

Křehké a lahodné hovězí. Jakých zásad se držet, abyste na stůl dostali ten nejlepší...

0
Hovězí maso je pro svou jedinečnou chuť v našich kuchyních naprosto nenahraditelné. Zároveň je ale často upozaďované pro náročnější a zdlouhavější přípravu. Kámen...

Grilovaný sýr: Jak vybrat ten správný?

0
Také jste už někdy slyšeli, že se dá ugrilovat téměř cokoliv? Opak je pravdou. Alespoň tedy v případě sýrů. Ne každý druh se...

Hovězí maso v  kuchyni. Popusťte uzdu fantazii a vyzkoušejte i méně tradiční partie

0
Pokud tápete, do jakého pokrmu z hovězího masa se pustit, vyzkoušejte naše originální recepty připravené kuchařem Hugo Hromasem. Uvidíte sami, že z nejrůznějších...

Zavařování netradičně! Místo cukru dejte do kompotu sůl

0
Jahody, borůvky, třešně, maliny, ostružiny, broskve, melouny… Léto nabízí širokou plejádu lahodných sezónních plodin. Jak ale bohatou úrodu ze zahrádky nebo plné...

Což takhle dát si brambory?

0
Sklizeň raných brambor právě začala. V obchodě je nejlépe poznáte podle tenké loupající se slupky. Obsahují méně sušiny. Nejlépe chutnají, když jsou uvařené ve slupce...

Velikonoční pečínka: Jak na přípravu jehněčího masa?

0
Chystáte-li se na největší jarní svátky poctít svou rodinu nějakou specialitou, sáhněte po jehněčím. Mladé maso by totiž nemělo chybět na žádné...

Dýně v hlavní roli! Zpříjemněte si ráno báječnou snídaní

0
Kdo by nemiloval dýně, s nimiž se v posledních letech, zejména v době podzimu, roztrhl pytel. V kuchyni máte nespočet možností, jak je zpracovat, zapomeňte ale...

Aktuálně

Zmrzlinové novinky: Dáte přednost meruňkové nebo rybízové zmrzlině?

0
S teplým počasím začíná také stoupat chuť odměnit se ledovou kvalitní zmrzlinou. V proslulém zmrzlinářství Créme de la Créme připravil jejich mistr...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...