Podzimní recepty, které vám doplní sílu a energii

0
Zkuste si užívat i dny, které jsou znatelně chladnější a temnější než ty předchozí. Podzim se už stačil projevit v celé své síle, ale vy...

Sezóna dýní je v plném proudu. Dejte si pozor na správné skladování

0
Tykev je vděčná zelenina, ze které se dá připravit spousta chutných pokrmů. A když víte, jak ji uskladnit na delší dobu, můžete...

Medy a sirupy z jarních květů a bylinek

0
Jaro je tu a s ním i možnost vyrábět domácí sirupy z jarních květů a bylinek. Přinášíme vám recepty, které jsou nejen...

Nápad na víkendový oběd: Pomalu pečená hovězí žebírka s podzimním salátem

0
S podzimem nastává čas, kdy už nebudeme vyhledávat studené a lehké pokrmy, ale začneme chtít něco, co nás pořádně zahřeje. A právě...

Nápadité recepty „co dům dal“

0
Chodíte nakupovat potraviny každý den nebo vám stačí ledničku naplnit 1–2 krát do týdne? Nejenom pro ty, kteří chodí neradi nakupovat,...

Přinášíme inspirace nejen pro vegany v podobě rostlinných receptů

0
Veganství a vegetariánství je stále populárnějším způsobem životního stylu, jedná se ale o velmi specifické způsoby stravování. Kampaň „Rostlinné pondělí“, která v různých podobách existuje již přes...

Pastinák, patizon, tuřín. Naučíme vás, jak je od sebe rozeznáte

0
Pokud nepatříte mezi profesionální kuchaře nebo zahradníky, pravděpodobně si z hlavy jen těžko vybavíte, jak vypadá pastinák, patizon nebo tuřín. Není divu. Ve...

Hříšně dobré větrníčky Choux au Craqueline s malinami a šlehačkou

0
Připravte pro svoji drahou polovičku k nevýslovnou dobrotu: francouzské větrníčky se šlehačkou, malinami a křupavou sušenkovou krustou zvanou craquelin, co dodá dezertu další...

Což takhle dát si brambory?

0
Sklizeň raných brambor právě začala. V obchodě je nejlépe poznáte podle tenké loupající se slupky. Obsahují méně sušiny. Nejlépe chutnají, když jsou uvařené ve slupce...

Dýně v hlavní roli! Zpříjemněte si ráno báječnou snídaní

0
Kdo by nemiloval dýně, s nimiž se v posledních letech, zejména v době podzimu, roztrhl pytel. V kuchyni máte nespočet možností, jak je zpracovat, zapomeňte ale...

Aktuálně

Ceny domácích svačin pro školáky zdražují. Ta nejčastější – chleba se...

0
Možná jste přesně takovou nosili do školy i vy. Česká školní svačina v podobě „lepeňáků“ – namazaných dvou krajíců chleba – je fenomén...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...