Bylinky – nepostradatelná součást kuchyně

0
Dokážou proměnit i obyčejný pokrm v gurmánskou specialitu, dochutí a ovoní každý recept a navíc díky nim můžete snížit množství použité soli. Jak můžete bylinky...

Originální recepty ze suroviny, které máte běžně doma

0
Máte ve vašem „kulinárním“ repertoáru pět osvědčených jídel, které vaříte pořád dokola? Rádi byste se inspirovali novým, neotřelým receptem, který ovšem bude...

Zdravé a chutné: Vyzkoušejte vegetariánské polévky ze sezónních potravin!

0
Náš organismus se řídí aktuálním ročním obdobím a tento biologický chod bychom měli při přípravě jídelníčku respektovat. Naši předci do něj přirozeně zakomponovali potraviny, které...

Nechte se inspirovat! Svatomartinské tradice křupavě a s mákem

0
I přesto, že nás letošní podzim přiměje slavit svatomartinskou tradici doma, tak bychom na toto období neměli zapomínat. Svátek svatého Martina, který...

Přivítejte jaro s lehkými a zdravými recepty

0
Často se cítíme těžcí nebo unavení a mnohdy po zimě přibylo i nějaké to kilo navíc. Naštěstí si už nějakou dobu užíváme slunečného...

Léto volá po barevných snídaních! Pusťte se do příprav a dopřejte tělu jenom to...

0
Příjemná letní rána, kdy nás ze spánku probouzí hřejivé sluneční paprsky, přímo vybízí k přípravě poctivé a chutné snídaně, která hraje všemi barvami....

Jogurt v menu? Použijte ho do krémové polévky, sendviče i dezertu

0
Vnímáte jogurt jen jako ideální přílohu k snídaňovému müsli nebo rychlou svačinku? Omyl, lahodný mléčný produkt můžete použít i k přípravě řady chutných jídel...

Vše, co potřebujete vědět o přípravě koktejlů

0
Období domácích večírků je za dveřmi a pokud se chystáte na sebe vzít roli hostitele, je nejvyšší čas vytáhnout pár dobrých receptur...

Pochutnejte si na houbové polévce a žloutkových věnečcích

0
Houbový krém se sýrovo-šunkovými knedlíčky Houbový krém s knedlíčky? Že jste ještě tuto kombinaci nevyzkoušeli? Teď je ta správná...

Experimentujte s moštem, dodá pokrmu šmrnc

0
Pokud toužíte žít co nejvíce v souladu s přírodou, jednou z nejprostších cest je dopřávat si sezónní potraviny. A tou je v tuto chvíli bezpochyby jablečný mošt. Málokoho...

Aktuálně

Zmrzlinové novinky: Dáte přednost meruňkové nebo rybízové zmrzlině?

0
S teplým počasím začíná také stoupat chuť odměnit se ledovou kvalitní zmrzlinou. V proslulém zmrzlinářství Créme de la Créme připravil jejich mistr...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...