Májové recepty plné lásky a sezónních surovin

0
Květen není jenom měsícem lásky, ale taky další várky originálních receptů od Akademie kvality. Na své si přijdou jak milovníci lehkých a...

Hostina bohů aneb dobroty z kaki

0
Ještě před pár lety u nás málokdo věděl, co kaki vlastně je. Dnes se stalo velmi oblíbeným podzimním a zimním ovocem....

Energie na celý den: banánové lívance s proteinem

0
Leden je měsíc nových začátků, předsevzetí a návratu ke zdravějším návykům. Po svátečním období plném bohatého hodování máte ideální příležitost zaměřit se...

Dozvuk letních barev v podzimní kuchyni! Dopřejte si dobroty z paprik, které potěší i náročné strávníky

0
Červené, zelené nebo žluté, někdy kulaté a jindy zase podlouhlé. Řeč je o šťavnatých paprikách, jejichž přirozená zralost trvá od srpna přibližně...

Vsaďte na vlašáky a provoňte svou kuchyni skvělými recepty!

0
Kromě čerstvého, šťavnatého ovoce a zeleniny přichází na podzim také sezóna vlašských ořechů. Ty se díky jejich blahodárným účinkům řadí mezi jednu...

Proč by láska nemohla procházet žaludkem i na Valentýna?

0
Svátek svatého Valentýna se slaví 14. února. Den je ideální záminkou pro zamilované páry, aby si připomněli svou lásku, udělali pro...

Jaro patří bylinkám. Připravte je na způsob špenátu, pesta nebo polévky a podpořte imunitu

0
Mnoho z nás touží dostat se před létem zpátky do formy. A k tomu nám nejlépe pomůže právě se probouzející příroda. Využijte první jarní bylinky...

Smetana je základ. Co z ní vykouzlit v kuchyni?

0
Smetana je jedna z nejoblíbenějších surovin českých kuchařek. Používá se jak do slaných, tak i do sladkých receptů. My vám přinášíme italské...

V hlavní roli pastinák. Téměř zapomenutá zelenina, která vás v kuchyni překvapí

0
Také se vám stalo, že jste si spletli petržel s pastinákem? Není divu! Pastinák může skutečně na pohled připomínat tuto košatou bylinku, chuťově...

Jak využít zbytky ovoce a zeleniny z odšťavňovače? Možnosti vás překvapí!

0
Připravujete si doma ovocné nebo zeleninové šťávy a je vám líto, že nevyužitá dužina končí v bioodpadu nebo kompostéru? Foodblogerka a influencerka Anna Růžičková, která...

Aktuálně

Čechům na dovolené nejvíc chybí český chleba a pivo

0
Kam vedou první kroky Čechů po návratu z letních zahraničních dovolených? Není to hospoda s českým čepovaným pivem, jak by se mohlo nabízet. A...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...