Netradiční koláče a dezerty nejen ke kafíčku

0
Pauza na kávu a dezert je pro mnohé z nás příjemné zpestření dne. Pro nové gastronomické zážitky vám proto přinášíme recepty na netradiční...

Nevšední a zdravé recepty z mléka a mléčných výrobků

0
S projektem „Naskoč na mléčnou vlnu“ přinášíme několik zajímavých receptů, které můžete společně s dětmi připravit z pohodlí domova. Mléko a výrobky z něj jsou jedním...

Proplujte podzimem na vlně oranžové chuti

0
K podzimu již tradičně patří pouštění draků, huňaté svetry, teplé nápoje a samozřejmě také dýně. Pro ty, kteří si v tomto období ujíždí na dýňové polévce,...

Přebytek dýně? Udělejte z ní džem

0
Domácí džemy převyšují kupované kvalitou, ale i chutí. Při domácí výrobě máte pod kontrolou suroviny, množství cukru a můžete experimentovat s chutí...

Zamilujte si sladké koláče s neobvyklým ovocem kaki

0
Oranžové kaki je neobjeveným pokladem podzimu. Zaslouží si však velkou pozornost, a to nejenom díky lahodné sladké chuti a všestranné použitelnosti, ale...

Kouzlete v kuchyni s vločkami

0
Vločky, především ovesné, jsou zcela univerzální potravinou, která by ve vaší spíži rozhodně neměla chybět, a to nejen pokud jste příznivci kvalitního...

Z dýně nejen polévku. Zkuste také lasagne či salát

0
Podzim je často s spojován s dýní, která nabízí nepřeberné množství voňavých receptů. Přestože za již tradiční a oblíbený recept je považována dýňová polévka,...

Podzimní rybí recepty s kvalitním vínem

0
Začátek podzimu nákupu čerstvých sladkovodních ryb přeje. Ty jsou k dostání při výlovů rybníků, které se konají v září a říjnu. Pokud tedy...

Čtyři jídla, díky nimž objevíte zdravou chuť pohanky

0
Pohanka je nevýslovně bohatým zdrojem mnoha vitamínů, minerálních látek a vlákniny. Přesto jí většina lidí nemůže přijít na chuť. A to je velká škoda....

Novinka mezi kuchařkami: Jíme zdravě po celý rok

1
Nejnovější kuchařka Jíme zdravě se vrací k úplným základům, kterými jsou sezónní suroviny typické pro českou krajinu. Pro každé roční období v...

Aktuálně

Zmrzlinové novinky: Dáte přednost meruňkové nebo rybízové zmrzlině?

0
S teplým počasím začíná také stoupat chuť odměnit se ledovou kvalitní zmrzlinou. V proslulém zmrzlinářství Créme de la Créme připravil jejich mistr...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...