Co a kolik toho pít k ovoci nebo zelenině?
S delšími prosluněnými a teplejšími dny odkládáme teplé kabáty nebo huňaté svetry, které mohly zakrýt nějaký ten špíček. Zcela přirozeně také přestáváme jíst...
Jak si na start grilovací sezony vybrat ideální gril? Máme pro vás 3 rady
Jaro je v rozpuku a nás to láká ven do přírody. Ideální čas na zahájení grilovací sezóny a pochutnat si na voňavých a...
Ricotta – lehkost bytí na talíři
Jarní vzduch, příjemné, stále se prodlužující
dny, chuť servírovat na stůl něco čerstvého a lehkého: to je ideální konstelace
pro ricottu. V mžiku vám...
Pět druhů ovoce pro vyšší hladinu testosteronu
Je možné, aby některé druhy ovoce měly vliv na zvýšení hladiny testosteronu u mužů? Mnoho lidí si myslí, že ovoce nemá na...
Kvůli čemu vznikají poruchy příjmu potravy?
Porucha příjmu potravy, psychické onemocnění, do něhož zahrnujeme mentální anorexii, bulimii a záchvatovité přejídání, jsou velmi zákeřné nemoci. Přístup k pacientům musí být...
Většina lidí snídá doma. Trendy je také kvalitní nabídka jídla na pracovišti
Snídaně je pokládána za nejdůležitější jídlo dne, na tom se shodne většina výživových poradců i „babičkovských“ rad. Jak ale snídáme ve skutečnosti?...
Jaké pochoutky si můžete o Velikonocích dopřát bez výčitek?
To, že
o Velikonocích nechcete přibrat či si zkazit úspěšné držení zdravého jídelníčku,
neznamená, že nebudete jíst vůbec. Velikonočním půstem nic nevyřešíte. Jíst
můžete, co...
Vyznáte se v bublinkách?
Bublinky pijeme
čas od času téměř všichni, ale víte, jaké druhy lze ochutnávat? Vyzkoušet
můžete středomořskou exotiku, ale i tuzemské nápoje. Přinášíme definici Prosecca,
šampaňského...
Pět tipů, díky kterým o Velikonocích nepřiberete ani deko navíc
Sotva skončily Vánoce a přehoupli jsme se do
nového roku a už zase jsou tady další svátky spojené s nekonečným
hodováním. Naštěstí Velikonoce netrvají tak...
Dieta nepřipraví na léto celé tělo. Pro krásné nohy je toho potřeba víc
Zvyšující se teploty jsou pro nejednu z nás signálem
k tomu začít se připravovat na plavkovou sezónu. Ale pozor – při přípravě
je třeba vzít v úvahu...