Sedm nejnovějších trendů v mléčných výrobcích, které byste měli ochutnat

Mléko v sáčcích, krátká trvanlivost, omezený sortiment, absence výrobků pro speciální výživu. Takhle nějak by se daly charakterizovat mléčné výrobky v letech dávno minulých. Za poslední roky...

Plánujete miminko? Nejprve začněte připravovat samu sebe

0
Vitamíny pro těhotné začněte brát ještě před otěhotněním „Speciálním doplňkům stravy určeným pro období související s těhotenstvím se běžně...

​Co se zbytky vánočního cukroví?

1
Před svátky hospodyňky střeží napečené vánoční cukroví jako ostříž a každé ujídání je provázeno dlouhými výčitkami. O svátcích je konečně cukroví volně...

Znáte vánoční šneky? Nenechte si ujít tuto zimní lahůdku

0
Vánoční šneci jsou pochoutkou, jejíž tradice sahá do doby první republiky. Původně hlavně postní jídlo se těší oblibě nejen ve Francii,...

Kterým jídlům byste se měli vyhnout, když léčíte ledviny?

0
Ledviny jsou nepostradatelným orgánem, který je zatím zcela nenahraditelný uměle, lze je pouze transplantovat z těla dárce. Člověk dokáže žít i s jednou ledvinou, díky čemuž...

Víte, že vitamin A má obrovský vliv na naše duševní i fyzické zdraví?

0
Proč jsou vitaminy tak důležité? Celkem rozeznáváme třináct základních vitaminů. Až na některé výjimky si je lidský organismus nedokáže...

Toto jsou oblíbené příchutě Čechů a Slováků, překvapil mentol

0
Dlouhé desetiletí žili Češi a Slováci ve společném státě. A ačkoliv už 27 let jde každý svou cestou, stále máme mnoho společného. Kromě jedněch z nejkrásnějších...

Pět tipů, jak grilovat jako profesionál

0
Vydařené grilování vyžaduje dobrou přípravu, vhodný gril, kvalitní přísady a také dostatek času. Pro správné potěšení z této letní aktivity je důležité vědět, čeho se...

Jak se v létě osvěžit? Zapomeňte na zmrzlinu, jde to i zdravě

0
Léto ještě nekončí a teploty by měli dosáhnout přes 30 stupňů Celsia. Letní počasí je spojené se sluncem i vysokými teplotami....

Češi na Vánoce umí zpracovat celého kapra. V prodeji filetů se kaprům vyrovná losos

0
Kapr je i před letošními Vánocemi nejpopulárnější ryba upravovaná na štědrovečerní tabuli. Vyplývá to z počtu objednávek společnosti OCEAN48, která patří mezi největší tuzemské...

Aktuálně

Gurmánský tip z Plzeňského Prazdroje: Grilování na Formance v sobotu 15....

0
Zpestřete si léto v pivovaru sobotním grilováním na Formance. Do nově zrekonstruované Formanky nad nádvořím pivovaru vás v sobotu 15. a 29....

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

1
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...