Jak pečovat o mozek, když onemocní

0
Mozek bychom si měli hýčkat, bez jeho činnosti není možný život. Pokud však mozek onemocní, potřebuje podstrojovat daleko více. Nejčastěji se ...

Skvělý pomocník při vaření – tabasco

0
Tabasco je v kuchyni pojmem. Lze ho totiž použít na dokořenění téměř jakéhokoli jídla. Hodí se do salátů, omáček, luštěnin, na...

Čtyři tipy jak na perfektní fotky jídla

0
1. Radši přirozené než umělé světlo To, že světelné podmínky zásadně ovlivňují, zda bude výsledná fotka dobrá, nebo špatná, není...

Jak živit mozek, aby zůstal zdravý?

0
Mozek bychom si měli hýčkat, bez jeho činnosti není možný život. Veškeré koordinované a komplexní činnosti, které člověka charakterizují, jsou možné...

Diabetici by měli mít svůj cukr po jídle pod kontrolou. Předejdou tak řadě zdravotních...

0
Vysoká hladina krevního cukru po jídle je u diabetiků často bagatelizovaným tématem. Opakované výkyvy hladiny krevního cukru přitom ohrožují...

Devět rad, jak doma skladovat ovoce a zeleninu

0
Jak udržet ovoce a zeleninu po nákupu co nejdéle čerstvé? Kde a jak je skladovat? Co spotřebovat hned? Není to jednoduché,...

Káva umí být i osvěžující – tipy, jak na ledovou kávu

0
Kávy se nemusíte vzdávat ani v horkém počasí, a co je ještě lepší, může vás osvěžit, když si objednáte (nebo sami...

Top 10 potravin, které budou ještě lepší, až je zmrazíte

0
Banán Z tohoto obyčejného až moučného ovoce stvoří mráz něco, co chutná jako ta nejlepší smetanová banánová zmrzlina. Tu připravíte...

Mýty o petu a vodě

0
Nejčastější mýty o PETu 1. mýtus: PET LÁHVE JSOU JEDOVATÉ PET je velmi čistý polymer,...

Které indické pokrmy byste rozhodně měli ochutnat?

1
Indická kuchyně se u nás stává stále populárnější, a to především díky svým jedinečným chutím a ingrediencím. Hlavní složkou téměř všech...

Aktuálně

Zájem o BIO potraviny stoupl

0
Trh s biopotravinami v České republice roste. Ve srovnání s rokem 2019 byl předloni meziroční růst vyšší o 14 % a české...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...