Proč a jak ne/přejít na syrovou stravu
Pouček o
zdravé výživě si dnes můžeme na internetu vyhledat spousty. Nejčastěji zaručují
ztrátu hmotnosti či zlepšení zdravotního stavu. Pravdou ale je, že tělo...
Zelená káva? Vyšší dávka kofeinu či pomocník při hubnutí
Černou kávu zná každý. Zelená však zůstává pro mnoho konzumentů neobjeveným tajemstvím. Neochutnat tento netradiční nápoj by však byla škoda. Má totiž...
Jak na oběd z jednoho hrnce? Vyzkoušejte ten pomalý
Kdo by neměl rád vaření
v jednom hrnci? Málo nádobí a spousta volného času. V dobrém hrnci i
nejtužší kousky dokonale změknou a vy si budete...
Jak a proč sušit ovoce a zeleninu v multifunkční parní troubě
V dnešní uspěchané době se často vracíme k tradicím našich babiček, které používaly kromě zavařování i sušení ovoce a zeleniny jako jednu...
Na jakém chlebu si nejraději pochutnáme? Chceme semínka!
Cena za kilogram kmínového chleba se pohybuje podle Českého statistického úřadu již deset let pod hladinou 25 korun, v srpnu přišel průměrně...
Zakysané mléčné výrobky, ty se v lednici nikdy neztratí
V každodenním shonu většinou nebývá
na přípravu složitých jídel čas. Rychlá odpolední svačinka, která dokáže
zasytit, proto přijde vždycky vhod. Dopřejte si kvalitní zakysané...
Svačinky pro děti zdravě a hravě
S koncem
léta zpravidla končí i období ovocných svačin, čerstvé zeleniny ze záhonků a
rychlých občerstvení na výletech. Režim se začíná vracet do normálu a...
Začátek školy je tu – zaměřte se na svačiny
Zdravá svačina
je důležitá nejen pro dobré soustředění, ale také zabraňuje přejídání. Stále
více dětí má problémy s nadváhou či dokonce s obezitou. Častou...
Pět aktuálních trendů v mlsání
Současné trendy, a dokonce i v mlsání, jdou stále dopředu! Víte, že si můžete dopřát příjemné chvilky mlsání bez výčitek? Stačí vědět, po...
Apfelkiechl a štrúdl aneb Když přichází jablečný čas
Jablko patří mezi nejoblíbenější a nejprodávanější ovoce u nás, a v některých končinách už nastává jeho sklizeň. V českých kuchyních se velmi často objevují...