Jak vybrat vhodnou pánev?

Vybrat správnou pánev na vaření je stejně důležité jako výběr ingrediencí pro vaše kulinářské umění. Hlavními kritérii bývá nepřilnavost, velikost i tvar...

Poznáte kvalitní uzeninu? Tipy, jak se nenechat napálit!

0
Ceny vepřového masa a uzenin z něj vyrobených stále rostou – svůj podíl na tom nese africký mor prasat. Odborníci odhadují, že...

Vše, co potřebujete vědět před pořízením nového nože

0
Chystáte se koupit si nový nůž do kuchyně a nevíte, pro jaký typ se rozhodnout? Určitě musíte vzít v úvahu možnosti materiálu čepele...

Redukční režim se bez pitného neobejde

0
Každý rok, zejména před létem a plavkovou sezónou, se na nás ze všech stran hrnou více či méně seriózní doporučení, jak rychle...

Šest důvodů, proč do svého jídelníčku zařadit luštěniny

0
Vyvážený jídelníček není klišé. Luštěniny tvoří důležitou složku potravy, která vás zasytí a zároveň její formou přijmete pro tělo důležité živiny. Důvodů, proč byste...

Nejlepší řízky na světě? Smažené na řepkovém oleji!

0
Vepřový, telecí, kuřecí či vídeňský, který je ten nejlepší? Láska k řízkům nezná u Čechů hranic. Stejně tak i způsoby jejich přípravy. Nejčastěji je připravujeme na...

Kolébku knedlíků bychom museli hledat v Asii

Knedlíky poprvé spatřily světlo světa před více než 2000 lety v Číně. Historie tohoto pokrmu není příliš zmapována a často jde spíše o...

Jak a proč sušit ovoce a zeleninu v multifunkční parní troubě

0
V dnešní uspěchané době se často vracíme k tradicím našich babiček, které používaly kromě zavařování i sušení ovoce a zeleniny jako jednu...

Poslouchejte žízeň, omezíte tak zdravotní problémy

0
Každý třetí člověk na světě nemá přístup k bezpečné pitné vodě, a 144 milionů lidí tak musí pít závadnou vodu, protože žádná...

Jezte i očima – zkuste food styling

0
Ne nadarmo se traduje, že jíme i očima. Milujete skvělé jídlo a ten okamžik, kdy vám ho v restauraci naservírují na stůl? Ta...

Aktuálně

Zmrzlinové novinky: Dáte přednost meruňkové nebo rybízové zmrzlině?

0
S teplým počasím začíná také stoupat chuť odměnit se ledovou kvalitní zmrzlinou. V proslulém zmrzlinářství Créme de la Créme připravil jejich mistr...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...