Nechte se inspirovat zdravými svačinami pro školáky

0
Škola je opět v plném provozu, a proto je nutné myslet také na školní svačiny. Správná svačina by měla tvořit asi 10 %...

Jak kompletně zpracovat kuře? Polévka, řízek, pomazánka, ale i salát. Aby nic nepřišlo nazmar

0
Základem, jak neplýtvat potravinami, je naučit se zužitkovat je na maximum. Dnes se podíváme na to, co vše je možné připravit z jednoho kuřete,...

Užijte si sladké RAW Vánoce

0
Léty osvědčené tradiční recepty na cukroví jsou bezesporu výtečné, avšak ne vždy jdou ruku v ruce s různými alternativními způsoby stravování či naší snahou...

Maso a grilování: Kam pro ten nejlepší kus?

0
Rib eye, striploin, rump, flank, hanger – steakových partií masa existuje několik, a ne každý se hodí na vše. Kritérií, podle kterých...

Grilujte lahodně, se slaninou

0
Grilování, co takhle zkusit nové recepty? Máme pro vás tipy na grilování se slaninou. Zkuste slaninou ochutit kuřecí prsa, svíčkové medailonky, chřest...

Dejte grilování nový rozměr a vsaďte na mladé maso!

0
První hřejivé paprsky značí jediné – sezóna jarního grilování je opět tady! Pokud jste se jí celou zimu nemohli dočkat a zároveň...

Nejoblíbenější svátky v roce se blíží! Dodejte Vánocům nový rozměr a pochutnejte si netradičně

0
Někdo nedá dopustit na tradiční štědrovečerní menu, někdo zase v kuchyni spíše rád experimentuje. Pokud se řadíte mezi ty, kteří si rádi dopřejí...

Znáte polentu? Nenápadný zázrak italské gastronomie

0
Italové polentu milují. Odpradávna ji využívali jako jednu ze základních surovin na vaření, oblíbená je hlavně v severovýchodní Itálii, kde se daří...

Mléčné výrobky jako nedílná součást vyváženého jídelníčku! Vsaďte na dobroty, které zachutnají i zasytí

0
I když si v letních měsících nejčastěji dopřáváme pokrmy, jejichž základ tvoří hlavně vyzrálé a šťavnaté ovoce nebo zelenina, vyplatí se nezanevřít ani...

Spotřebujte zásoby ze spíže a připravte se na jaro!

0
Máte ve své spíži zásoby ze zimy a rádi byste uvolnili místo na přicházející, čerstvou jarní úrodu? Přinášíme tipy, jak zužitkovat mrkev...

Aktuálně

Zmrzlinové novinky: Dáte přednost meruňkové nebo rybízové zmrzlině?

0
S teplým počasím začíná také stoupat chuť odměnit se ledovou kvalitní zmrzlinou. V proslulém zmrzlinářství Créme de la Créme připravil jejich mistr...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...