Zpátky do kondice: Jaké svačiny si dát před cvičením a po něm?
Už brzy začneme odhazovat kabáty a je nejvyšší čas dát své tělo na jaro do kondice! Pokud jste se rozhodli se pravidelně...
Ovce nebo prase? Vždyť je to mangalica!
VIP mezi prasaty či bio
prase, plemeno mangalica má mnoho přízvisek. Pochází z Maďarska a postupně
proniká také na český trh. Maso z tohoto, na pohled...
Nejlepší řízky na světě? Smažené na řepkovém oleji!
Vepřový,
telecí, kuřecí či vídeňský, který je ten nejlepší? Láska k řízkům nezná u
Čechů hranic. Stejně tak i způsoby jejich přípravy. Nejčastěji je připravujeme
na...
Tři zásady zdravého grilování – špekáčky
Grilování a špekáčky, dvě stálice českého léta, které si s přáteli letos užijeme o to víc, že jim předcházelo mnoho týdnů v...
Jak bojovat s viry. Začněte silnou imunitou
Koronarivus dle všech čísel opět nabírá na síle a překrývá se s tradičním obdobím chřipek a různých viróz. Urgentně bychom měli pečovat o...
Místo léků jídlo. Máme seznam nemocí, kde to funguje
Je prokázáno, že až 70 % všech onemocnění je způsobeno nesprávným životním stylem. Naše zdraví je tedy většinou v našich rukách. Kromě...
Kterým jídlům byste se měli vyhnout, když léčíte ledviny?
Ledviny jsou nepostradatelným orgánem, který je zatím
zcela nenahraditelný uměle, lze je pouze transplantovat z těla dárce. Člověk dokáže žít i s jednou ledvinou, díky
čemuž...
Nejpřirozenější vitamíny na podzim? Jablka
Po teplých dnech se začíná ochlazovat a s horším počasím je
potřeba posílit svou imunitu. Mnoho lidí tento problém řeší návštěvou lékárny a
zakoupením vitamínů....
Jak přemoci angínu? Pomůže i příroda
Nejen při angíně je důležité nehrát si na hrdinu a odpočívat. Načerpaná energie z dlouhého spánku i důsledného snížení stresu pomáhá...
Víte, jak poznáte český kmín? Hledejte logo na obalu
Logo „Český kmín“ na obalech označuje
exkluzivní kvalitu oblíbeného českého koření. Nově se objevuje také na
výrobcích značky Vitana, která tím podporuje úsilí spolku...