Co ještě nevíte o pohance?

0
Doputovala k nám z jihovýchodní Asie a svůj název získala od slova pohan – za ty byli totiž považováni tatarští bojovníci,...

Pochutnejte si na houbové polévce a žloutkových věnečcích

0
Houbový krém se sýrovo-šunkovými knedlíčky Houbový krém s knedlíčky? Že jste ještě tuto kombinaci nevyzkoušeli? Teď je ta správná...

Užívejte si jaro s lehkými a zdravými recepty

0
Špenátové tartaletky Těsto: 2 vejce6 lžic olivového oleje120 g mrkve (jemně nastrouhané)100 g ovesných vloček (rozemletých)140...

Inspirujte se domácí udíronou

0
Kouř ve spojení s nápoji a jídlem  Jemný kouř – zvláště ten, který pochází ze dřeva ovocných stromů nebo...

Jarní delikatesa: polévka s medvědím česnekem

0
O medvědím česneku Medvědí česnek se stal v poslední době velmi populární. Kromě výborné chuti se totiž může pochlubit...

Velikonoční recepty s BIO moukami – péct zdravěji není vůbec těžké!

0
Těšíte se na tradiční velikonoční pečení, všechnu tu vůni a jarní atmosféru kolem? Co to letos zkusit o něco zdravěji a...

Velikonoce jsou za rohem. Vyzkoušejte originální recepty od blogerek!

0
Velikonoce nejsou jen nejvýznamnějším křesťanským svátkem, ale zároveň obdobím radosti a hodování. Stoly se obvykle prohýbají pod uzenou šunkou, vajíčky,...

Vyzkoušejte i vy rychlovky z kuřete

0
Máte rádi kuřecí maso, ale už vám dochází nápady, jak jej připravit jinak? Máme pro vás dva recepty, které oceníte, a...

Proč by láska nemohla procházet žaludkem i na Valentýna?

0
Svátek svatého Valentýna se slaví 14. února. Den je ideální záminkou pro zamilované páry, aby si připomněli svou lásku, udělali pro...

Aktuálně

Sbohem, vanilková? Novodobou klasikou mezi zmrzlinami je podle průzkumu kinder nebo...

0
Zmrzlinová sezóna začíná a před stánky a cukrárnami se už tvoří fronty. Zmrzlinářství Tomivo Gelato, které prodává zmrzlinu napříč republikou, se rozhodlo...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...