Májové recepty plné lásky a sezónních surovin
Květen není jenom měsícem lásky, ale taky další várky originálních receptů od Akademie kvality. Na své si přijdou jak milovníci lehkých a...
Ke snídani rebarborový koláč? Proč ne!
Přemýšlíte,
čím překvapit ke snídani rodinu i jak si zkrátit dlouhé chvíle doma? Upečte ke
snídani lahodný koláč ze sezónní rebarbory! Právě nyní je...
Nudí se vaše děti? Zapojte je v kuchyni!
Kuchyně je pro děti odjakživa velkým
lákadlem a místem pro kreativitu. Zapojte je a probuďte v nich fantazii. Zvlášť
v těchto dnech, kdy tráví hodně času...
Využijte volné dny naplno a staňte se snídaňovou královnou!
Dlouhé dny doma doslova vybízí k tomu, abyste si užili pořádné snídaňové hody, na které nemáte v běžných dnech čas. Co třeba miffiny...
Nová kniha: Jíme zdravě ze spíže
Přišli jste domů z práce a nechce se vám na nákup? Právě vám volal někdo z rodiny, že se neplánovaně staví na...
Sezóna bezu – recepty plné zdraví
Bez, mnohdy nedoceňovaná potravina našich babiček. Jedná se o českou superpotravinu, které pomáhá při nachlazení, horečce či proti zánětům. Dalším benefitem je...
Jaro patří bylinkám. Připravte je na způsob špenátu, pesta nebo polévky a podpořte imunitu
Mnoho
z nás touží dostat se před létem zpátky do formy. A k tomu nám nejlépe
pomůže právě se probouzející příroda. Využijte první jarní bylinky...
Medy a sirupy z jarních květů a bylinek
Jaro je tu a s ním i možnost vyrábět domácí sirupy z jarních květů a bylinek. Přinášíme vám recepty, které jsou nejen...
Tři zásady zdravého grilování – špekáčky
Grilování a špekáčky, dvě stálice českého léta, které si s přáteli letos užijeme o to víc, že jim předcházelo mnoho týdnů v...
Vyhýbáte se obilovinám? Změníme váš pohled
Obiloviny
vzbuzují mezi odborníky i laickou veřejností četné vášně. Diskuse o jejich
přínosu bývají dlouhé a většinou končí nejasným vítězstvím. Obecně je lze ale
shrnout...