Tři superpotraviny, které přimějí tělo lépe fungovat! Znáte je?
Označení superpotravina
Přestože je označení superpotravina pouze jakousi marketingovou záležitostí a výčet potravin spadajících mezi superfoods také není zcela...
Jak na reklamaci v restauraci
Zatímco reklamovat obuv či elektroniku si spotřebitelé už zvykli, ve stravovacích zařízeních je často drží zpátky ostych a neznalost práv. Přitom v restauraci...
Nárůst váhy v menopauze nezpůsobují jen hormony
Období přechodu se
pro mnoho žen nese v duchu přibírání na váze. Proměna tělesných proporcí,
zvlášť v době, kdy se potýkají se střídáním nálad, únavou, podrážděností...
Vyzkoušejte osvědčené tipy, jak uskladnit ořechy v bytě, aby se nekazily
Sezóna vlašských ořechů je tady a my opět stojíme před úkolem, jak je udržet v perfektním stavu pro pozdější využití. Způsobů,...
Vlastní krabičky na jídlo – mají restaurace povinnost vám vyhovět?
Zákazníci stravovacích zařízení si čím dál častěji přinášejí vlastní krabičky na odnos jídla. Reakce podniků na tento trend se různí. Někteří zásadně...
Jak na fantastický svařák? Základem je kvalitní víno, koření napárujte dle jeho charakteru
Každé roční období si můžeme zpříjemnit nějakým sezónním drinkem. Tím zimním je bezpochybně svařené víno. Proč ovšem zůstat jenom u klasické receptury,...
Připravte si steak jako od šéfkuchaře. Potřebujete jen vyzrálé maso a správný gril
Slunce
příjemně hřeje, zahrada ožívá čerstvě zelenou trávou a barevnými květy a všem
milovníkům dobrého jídla začíná sezóna venkovního grilování. Je čas vytáhnout
zaprášené grily...
Co pijí Češi v zimě?
Co pijí Češi v zimním období? Minulou zimu to bylo průměrně za měsíc na jednoho obyvatele ČR staršího 18 let celkem 75 l...
Chutné a kvalitní bezlepkové potraviny
Celiakie je doživotní autoimunitní onemocnění, které je způsobené
nesnášenlivostí lepku v organismu. Počet celiaků stále stoupá - podle zahraničních studií by v ČR mělo
být 100...
Blíží se čas výlovů rybníků, vydejte se za zážitkem i čerstvou rybou
Na podzim už tradičně vydávají české a moravské rybníky svá bohatství.
Každým rokem, za stoupajícího zájmu veřejnosti, z nich rybáři vytáhnou stovky
tun ryb....