Jak do těla přirozeně doplnit chybějící kolagen?
Kolagen je jedna ze základních stavebních bílkovin lidského těla. Díky kolagenu máme pružné a odolné klouby, pevné vlasy, nehty a pokožku. Kolagen...
Proč zařadit do svého jídelníčku kokosový olej
Kokos je především plod kokosové palmy, je to výživa určená pro tamní domorodce (a pochopitelně i pro kohokoli dalšího) a cokoli se...
Jak správně připravit steak?
Připravit steak je možné několika způsoby. Někteří z nás preferují obyčejnou pánev, jiní ji kombinují s troubou, někdo se nemůže nabažit...
Objevte nové chuťové zážitky pomocí párování jídla s kvalitním čajem
Stejně
tak jako si dobré víno zaslouží pozornost a opatrnost při párování
s jídlem, také kvalitní čaj lépe vynikne s konkrétními chuťovými
tóny. Dopřejte si originální gastronomický...
Máte střídavou pracovní dobu? Jak jíst, abyste nenabírali
Práce na směny je pro organismus náročná. V mládí se dokážeme na nějakou dobu přizpůsobit, ale s přibývajícím věkem se mohou objevit různé problémy,...
Tvaroh a sýry: Síla proteinů v každé porci
Proteiny jsou základem celé řady diet. Hrají klíčovou roli při snaze navýšit svalovou hmotu stejně jako při spalování tuků a podpoře metabolismu....
Žitná mouka patří na vánoční stůl – pusťte se s ní do perníčků i vánočky
Vánoce se blíží a s ním i rozhodnutí, do kterého cukroví se pustíme. Rodinné kuchařky obsahují řadu osvědčených receptů, které dělaly již...
Pět nejčastějších chyb při hubnutí! Děláte je také?
Chcete shodit kila
navíc, ale stále se vám to nedaří? Cesta za dokonalou postavou není sprint, ale
běh na dlouho trať – a člověk...
Tisíc chutí, tisíc sektů. Je libo raději „demi sec“, nebo „brut“?
Možná už jste narazili na etiketě sektu na tajemná slova „brut“, „demi sec“ nebo „doux“, a přemýšleli jste nad tím, co...
RAW strava – Čtyři mýty, které jsou ve skutečnosti tak trochu jinak
Internet i časopisy jsou v dnešní době plné nejrůznějších výživových doporučení, zázračných diet a tipů, jak se nejlépe stravovat. Aby se v této změti...