Typologie vína podle krevních skupin: Čím si přiťuknout, když máte „Áčko“?

0
Lidstvo se v čase vyvíjelo a proměňovalo. Odlišné životní podmínky na různých místech planety vedly ke vzniku 4 různých krevních skupin – A,...

Tisíc chutí, tisíc sektů. Je libo raději „demi sec“, nebo „brut“?

0
Možná už jste narazili na etiketě sektu na tajemná slova „brut“, „demi sec“ nebo „doux“, a přemýšleli jste nad tím, co...

Souvisí imunita s věkem?

0
Většina témat o zdraví se spojuje s imunitou - s důmyslným systémem organismu, který ho ochraňuje před nástrahami. Ne vždy však funguje na sto...

Zdravé nápoje, které si zvládneme připravit doma: Kombucha a tibi krystaly

0
Už jste zkoušeli doma pěstovat tibi krystaly nebo kombuchu? Právě z těchto živých organismů si lze opakovaně připravovat zdravý nápoj, který našemu tělu dodá důležité...

Jak na silvestrovský přípitek? Přinášíme tipy od sommelierky

0
Ať už chystáte velkolepou akci s tuctem kamarádů, párty na horách nebo jen soukromou oslavu ve dvou, rozhodně byste neměli zapomínat na tradiční...

Potřebujete vzpruhu? Připravte si trendy kořeněné čaje

0
Začátek roku je obdobím, kdy si lidský organismus vyloženě říká o pořádnou vzpruhu a očistu. Pokud chcete v těchto sychravých dnech čelit nachlazení, také nemusíte hned...

Pohanka jako trendy superfood. Má u vás v kuchyni své místo?

0
Stejně tak, jako spousta dalších superfood, je i pohanka opomíjenou surovinou.  Ačkoliv její název každý zná, našli byste ji jen v nepatrném zlomku domácností....

Co s úrodou hub? Přinášíme deset tipů, jak je nejlépe zpracovat

0
Jít v těchto dnech na procházku do lesa a doslova nezakopávat o houby, asi ani není možné. Stačilo párkrát zapršet a houbaři...

Deset servírovacích tipů, díky kterým dostanete své hosty do kolen

0
Servírování by pro kuchaře mělo být stejně důležité jako samotné vaření. Jídlo může být dokonale dochucené, ale pokud bude na talíři nahozené...

Krok za krokem k nejlepší novoroční čočce

0
Symbolizuje hojnost peněz do následujícího roku, a to především díky svému tvaru, který připomíná penízky. Ať už pranostikám věříte, nebo ne, zkuste si jako...

Aktuálně

Zmrzlinové novinky: Dáte přednost meruňkové nebo rybízové zmrzlině?

0
S teplým počasím začíná také stoupat chuť odměnit se ledovou kvalitní zmrzlinou. V proslulém zmrzlinářství Créme de la Créme připravil jejich mistr...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...