Krok za krokem k nejlepší novoroční čočce

0
Symbolizuje hojnost peněz do následujícího roku, a to především díky svému tvaru, který připomíná penízky. Ať už pranostikám věříte, nebo ne, zkuste si jako...

Jdete darovat krev? Poradíme, jak na správný pitný režim a ideální jídelníček

0
Každý obyvatel ČR dostane za svůj život v průměru 6x krevní transfuzi a 14x preparát vyrobený z krve. Pro záchranu zdraví i života je...

Muži umí hubnout rychleji – je to spravedlivé? Ptejte se genů

Muži mají od dětství jinou figuru. Už na miminkách je vidět svalnatější a robustnější tělíčko než u dívek. Někdy se zdá až nespravedlivé, jak...

Pět tipů, jak pít víno bez nepříjemné bolesti hlavy

0
Večírek plný vína nemusí nutně vést ke kocovině a urputné bolesti hlavy. Dokonce není dobré spoléhat ani na pravidlo, že po kvalitním...

Jak pečovat o mozek, když onemocní

0
Mozek bychom si měli hýčkat, bez jeho činnosti není možný život. Pokud však mozek onemocní, potřebuje podstrojovat daleko více. Nejčastěji se ...

Je keto dieta zdravá?

0
Zhubnout a dostat se na vysněnou váhu může být pro řadu lidí těžké. Zejména proto, že se musí vzdát svých oblíbených dobrot,...

Nový český fenomén: zimní grilování

0
V letní sezóně by se s trochou nadsázky dalo říct „Kdo negriluje, není Čech“, ale jak je tomu u nás v...

Jak na sójové maso?

0
S rostoucím počtem strávníků, kteří se přiklánějí ke stravě založené na rostlinných potravinách, se mnozí výrobci potravin snaží vyjít poptávce vstříc nabízením množství sójových náhražek masa. Co vlastně sójové maso je, jaké jsou jeho výhody a jak ho nejlépe připravit se dozvíte v následujícím článku.

Zažijte zase chuť dětství – jídla, která jsme milovali a zapomněli

47
S oblibou jsme si pochutnávali na jídlech, která z našich jídelníčku postupně vymizela. Některá jsme prostě zapomněli, jiná byla převálcována trendy zahraniční kuchyní, další upadla v nemilost v honbě...

Šest tipů na zdraví prospěšnou detoxikaci těla

0
Střevo je branou do těla. Prochází jím vše, co zkonzumujeme a většina z toho se zde také vstřebává. Jakékoliv poškození či disbalance střevní mikroflóry se...

Aktuálně

Zmrzlinové novinky: Dáte přednost meruňkové nebo rybízové zmrzlině?

0
S teplým počasím začíná také stoupat chuť odměnit se ledovou kvalitní zmrzlinou. V proslulém zmrzlinářství Créme de la Créme připravil jejich mistr...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...