Zelí nejen do salátu. Jak zazářit při jeho přípravě?

0
Kysané zelí považujeme už od pradávna za zdravou potravinu a přirozený zdroj vitamínu C a bakterií mléčného kvašení. je vhodné do...

Znáte polentu? Nenápadný zázrak italské gastronomie

0
Italové polentu milují. Odpradávna ji využívali jako jednu ze základních surovin na vaření, oblíbená je hlavně v severovýchodní Itálii, kde se daří...

Seznamte se: ryze česká superpotravina – mák

0
V jedné makovici je přibližně pět tisíc namodralých semínek. Také receptů s mákem je nespočet. Dovedete si představit, že byste se...

Nápadité recepty „co dům dal“

0
Chodíte nakupovat potraviny každý den nebo vám stačí ledničku naplnit 1–2 krát do týdne? Nejenom pro ty, kteří chodí neradi nakupovat,...

Co ještě nevíte o pohance?

0
Doputovala k nám z jihovýchodní Asie a svůj název získala od slova pohan – za ty byli totiž považováni tatarští bojovníci,...

Pochutnejte si na houbové polévce a žloutkových věnečcích

0
Houbový krém se sýrovo-šunkovými knedlíčky Houbový krém s knedlíčky? Že jste ještě tuto kombinaci nevyzkoušeli? Teď je ta správná...

Užívejte si jaro s lehkými a zdravými recepty

0
Špenátové tartaletky Těsto: 2 vejce6 lžic olivového oleje120 g mrkve (jemně nastrouhané)100 g ovesných vloček (rozemletých)140...

Inspirujte se domácí udíronou

0
Kouř ve spojení s nápoji a jídlem  Jemný kouř – zvláště ten, který pochází ze dřeva ovocných stromů nebo...

Jarní delikatesa: polévka s medvědím česnekem

0
O medvědím česneku Medvědí česnek se stal v poslední době velmi populární. Kromě výborné chuti se totiž může pochlubit...

Velikonoční recepty s BIO moukami – péct zdravěji není vůbec těžké!

0
Těšíte se na tradiční velikonoční pečení, všechnu tu vůni a jarní atmosféru kolem? Co to letos zkusit o něco zdravěji a...

Aktuálně

Čechům na dovolené nejvíc chybí český chleba a pivo

0
Kam vedou první kroky Čechů po návratu z letních zahraničních dovolených? Není to hospoda s českým čepovaným pivem, jak by se mohlo nabízet. A...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...