Mražená zelenina? Často čerstvější než čerstvá

0
Zelenina není už taková, jako bývala, pokud tedy nemáte zeleninu z vlastní zahrádky či lokálního farmáře. Možná za to může vysoká poptávka po ovoci a...

Vánoční cukroví jinak: Dejte sbohem pšeničné mouce a vyzkoušejte neobvyklé druhy

0
Perníčky, rumové kuličky i oblíbené linecké – zkuste při pečení cukroví místo klasické pšeničné mouky a z nich připravených ingrediencí zapojit jiné alternativy. Uvidíte, že vánoční...

I smažit se dá zdravě! Vybírejte tuk podle vysokého kouřového bodu

0
Abyste si mohli dopřát smažený řízek nebo rybu a nemuseli se obávat, že vám pak bude těžko, vybírejte na smažení jen tuk s vysokým kouřovým...

Vyzkoušejte tři osvědčené recepty na vánoční cukroví z Valašska

0
Vanilkové rohlíčky, voňavé perníčky a ořechové hvězdičky k Vánocům na Valašsku patří stejně jako kapr s bramborovým salátem. Jak na to, aby byly správně...

Odpočiňte si od masa a vsaďte na vegetariánské recepty

0
Dýně, lilky i cukety. Okuste tyto pestré královny zeleniny v neobvyklých receptech, ve kterých dokonale nahradí maso. Hodí se jak pro vegetariány, tak i pro ty...

Podzimní recepty, které vám doplní sílu a energii

0
Zkuste si užívat i dny, které jsou znatelně chladnější a temnější než ty předchozí. Podzim se už stačil projevit v celé své síle, ale vy...

Znáte Skyr? Víte, jak z něj vařit?

0
Skyr funguje nejen jako zdravá svačina plná bílkovin, ale také jako ingredience ve studené i teplé kuchyni. Pojďte s námi ochutnat snídaňovou...

Načerpejte inspiraci na horké drinky

0
Vychutnejte si dlouhé zimní večery s výbornými drinky, které vás zahřejí a potěší svou lahodnou chutí. Všechny koktejly si zvládnete připravit v pohodlí a...

Mák, dýně a mrkev – Tři podzimní recepty na podporu imunitu

0
Zatímco pro někoho je podzim časem dlouhých procházek a večerů u krbu s knihou, pro ty se slabší imunitou nastává čas viróz a nekončící rýmy....

Plánujete svatomartinskou husu? Zkuste jí kreativně, ale přitom tradičně

0
Víte, že Češi při přípravě jídel spotřebují 450 tun kmínu za rok? Sezóna kmínu vrcholí tradičně na podzim, kdy lidé začínají více vařit...

Aktuálně

Čechům na dovolené nejvíc chybí český chleba a pivo

0
Kam vedou první kroky Čechů po návratu z letních zahraničních dovolených? Není to hospoda s českým čepovaným pivem, jak by se mohlo nabízet. A...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...