Šest způsobů, jak si užít vinné hrozny

0
Plody révy vinné jsou zázračná věc. Možná že jste nevěděli, jak moc jsou pro lidské tělo prospěšné a kolika různými...

Nedostatek vitaminů K2 a D3 trápí většinu z nás

0
Slunce v prášku Vitaminu D3 se často říká sluneční vitamin. Lze ho totiž do těla částečně získat ze slunečního...

České pivo se u nás vaří přes tisíc let. Dnes zažívá pivovarnictví renesanci. Proč?

Česko je zemí piva a pivovarnictví. Tato tisíciletá tradice je pro tuzemsko typická, zároveň posiluje naši dobrou pověst po celém světě. V roce 2008...

Operace, která plní sny o hubnutí a pomáhá léčit diabetiky

0
Cukrovka druhého typu je skutečná epidemie třetího tisíciletí, jelikož jen v Česku počet těchto pacientů brzy překoná milionovou hranici a nemoc stojí...

Bariatrické operace – 8 důvodů, proč se nebát a zhubnout

0
Obezita je civilizační onemocnění, které je spojené nejen s fyzickými, ale také psychickými komplikacemi. Pacienti opakovaně prožívají pocit selhání, kdy při snaze zhubnout...

Pět grilovacích trendů sezóny 2020

0
Milujete grilování, ale chtěli byste ho letos pozdvihnout o level výš? Nebojte se při grilování experimentovat a vyzkoušet něco nového či netradičního anebo zapojit...

Jak uchovat jablka po celou zimu?

0
Dostali jste pár beden jablek od babičky nebo jich máte hromadu ze zahrady? Jablka se řadí mezi české superpotraviny. Nenechte se...

Pět základních pravidel, jak se zbavit nadváhy

0
Důvodů nadváhy může být celá řada, a to včetně dlouhodobých onemocnění nebo třeba potravinových alergií. Nadváha či obezita mohou být rovněž původcem...

Češi jedlíci čokolády – zkonzumují o pětinu více čokolády než před deseti lety

0
Češi konzumují více a více čokolády. V roce 2018, za který jsou k dispozici nejnovější zveřejněná data, spořádali podle ČSÚ 2,7 kilogramu čokolády, takřka...

Hlíva ústřičná – elixír pro naši imunitu

0
V jídelních lístcích v restauracích i doma na talířích se stále častěji objevuje hlíva ústřičná. Všichni víme, že se jedná o houbu, ale málokdo...

Aktuálně

Zmrzlinové novinky: Dáte přednost meruňkové nebo rybízové zmrzlině?

0
S teplým počasím začíná také stoupat chuť odměnit se ledovou kvalitní zmrzlinou. V proslulém zmrzlinářství Créme de la Créme připravil jejich mistr...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...