Není špekáček jako špekáček! Vsaďte na tipy odborníka a dopřejte si u táboráku ty...

S příchodem jara a vzrůstajícími teplotami začíná období grilování, opékání i pikniků. A co by to bylo za táborové chvilky bez dobrých...

Trojice rybích prstů klamala ohledně obsahu masa

Rybí prsty jsou jednou z možností, jak podsunout rybu dětem, které o ni příliš nestojí. V mnoha domácnostech jsou alternativou ke štědrovečernímu kaprovi....

Vyznáte se v mléčných výrobcích a tvarozích? Máme pro vás manuál!

Už naši předkové věděli, že fermentované neboli zakysané potraviny (jogurt, kefír, některé druhy sýrů, tvaroh, kysané zelí nebo ostatní kysaná zelenina) pozitivně...

Srovnání cukrovinek odhalilo problematická éčka. Propadly hlavně známé značky

Zatímco menší výrobci dětmi oblíbených cukrovinek se snaží v co nejvyšší míře přejít od éčkových barviv k přírodním alternativám, známé větší značky...

Jak poznat kvalitní majonézu?

0
Saláty, pomazánky nebo třeba chlebíčky se bez ní neobejdou. Ale není majonéza jako majonéza. Co dělá ze světlé husté omáčky tu pravou...

Test arašídů: plísní se nemusíte bát

0
Solené buráky patří k tradičnímu občerstvení nabízenému hostům doma na návštěvě i v restauraci. Časopis dTest otestoval kvalitu pražených solených...

Uzená pečeně či klobásky z kýty. Vyznáte se ve vepřovém?

Medailonky z panenky nebo slavnostní vepřovou pečínku asi známe všichni. Víte ale, že zrovna pečeně je vhodná také na uzení nebo grilování? Každý...

Jenom čerstvá šťáva: Nový trend, který roste i kvůli zájmu o zdravý životní styl

Zájem o zdravý životní styl díky informovanosti, osvětě, a v neposlední řadě i rozšiřující se nabídce v obchodech, prudce roste. Není to ale jen o jídle....

Stravování Čechů se zásadně změnilo. Vyhledáváme lehčí jídla

Stravování Čechů se za posledních deset let výrazně změnilo. Zejména obědváme mnohem častěji, než jsme byli v minulosti zvyklí....

Je český česnek opravdu nejlepší?

V posledních letech stoupá zájem o český česnek. Podle častého názoru je domácí česnek ten nejlepší, tedy nejvýraznější. Redakce časopisu dTest proto do...

Aktuálně

Zmrzlinové novinky: Dáte přednost meruňkové nebo rybízové zmrzlině?

0
S teplým počasím začíná také stoupat chuť odměnit se ledovou kvalitní zmrzlinou. V proslulém zmrzlinářství Créme de la Créme připravil jejich mistr...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...