Čtyři tipy pro správné grilování uzenin
Uzeniny jsou v
Česku hojně konzumovanou pochoutkou, která se své oblibě těší hlavně v letní
grilovací sezóně. Připravili jsme pro vás 4 tipy na...
Rané brambory znovu na talíři
Již byla zahájena sklizeň domácích raných brambor. Spotřebitelé tak mají v obchodech opět k dispozici rané konzumní brambory z české produkce. Loňská sezóna byla poznamenána...
Kolik zaplatíte za oběd? Náklady vzrostly až o 7 korun
Češi za oběd zaplatí už více než 120 korun, když během posledního roku jejich útraty v restauracích vzrostly téměř o sedm korun. Růst...
Maso a sýry k sobě nepatří. Jaké jsou nejčastější chyby při skladování potravin v...
Každý ji máme doma, ale umíme ji správně využít? Řeč je samozřejmě o lednici, díky které nemusíme každý den kupovat nové čerstvé potraviny,...
Bezlepkové pečení, a navíc v bio kvalitě? Můžete ho vyzkoušet jednoduše i doma
Kdo
by nemiloval domácí buchty, sladké zákusky či dokonce voňavé pečivo z kvalitní
poctivé mouky? Široký výběr z nejrůznějších druhů bio mouky se v...
Do léta ještě stihnete zhubnout. Poradíme vám, jak na to!
Na léto se sice hodně lidí těší, ale pokud patříte mezi
ty, které zrovna teď nejvíce trápí, jak ještě před plavkovou sezónou shodit...
Pět věcí, které jste nevěděli o whisky
Whisky je jedním z nejvznešenějších nápojů, jehož tradice pochází z rukou mnichů. Ti už od 12. století začali pálit whisky pro léčebné účely a...
Pět tipů, jak grilovat jako profesionál
Vydařené grilování
vyžaduje dobrou přípravu, vhodný gril, kvalitní přísady a také dostatek času. Pro
správné potěšení z této letní aktivity je důležité vědět, čeho se...
Jak zazářit v italské kuchyni? Zeptali jsme se odborníka
Kdo by nemiloval jižanskou rozmanitost chutí, vůní, barev i tvarů italské kuchyně. Získala si celý svět. Ať již pokrmy zdomácnělými i v jiných...
Vychutnejte si osvěžující koktejly plné slunce
Jak si užít to nejlepší jaro a léto na zahradě s přáteli? Přinášíme několik tipů na skvělé koktejly, které si zvládnete připravit v pohodlí...