Není třeba se obávat, že maso a masné výrobky obsahují škodliviny. Naopak

0
1) Jak jste se k oboru dostal, potažmo co způsobilo vášeň pro maso? Žádná vášeň. Vždy jsem jedl maso,...

Nepodceňujte přísun hořčíku

Člověk si na talíř nedává vědomě vápník, železo, draslík a hořčík spolu s vitamíny A, C a E, nýbrž jí pokrmy a...

Balíčky kávy 2 v 1 a 3v 1 – cukr, bělidlo a éčka

Cukry i v balení 2v1 Nabídka balíčků rozpustných kávových směsí typu 3 v 1 nebo 2 v 1, které...

Nákup potravin v Německu se vyplatí kvalitou i cenou

Předmětem testu nechlazené výrobky Časopis dTest už jedno kvalitativní srovnání nejlevnějších chlazených a mrazených produktů provedl, tentokrát si posvítil...

Jak vybrat kvalitní máslo?

1) Z čeho je máslo složeno a co sledovat na jeho obalu? Základem pro výrobu kvalitního másla je pouze...

Gothajský salám v nezávislém testu totálně propadl

Gothajský salám má stále cejch dělnické svačiny a laciné uzeniny. Prodává se u nás již od dob první republiky a v...

Ovesné vločky – nebojte se plísní ani pesticidů

Vločky - snídaňové cereálie V České republice tvoří objem prodaných vloček skoro čtvrtinu ze segmentu snídaňových cereálií. Spotřebitelský časopis...

Jaká je pravda o instantních kakaech?

Množství kakaa závisí na výrobci Na množství kakaa v instantním kakaovém nápoji se nevztahuje žádný předpis. Je tedy zcela...

Bylinné čaje s příchutí pesticidů a jedovatého plevele

Předmět testování: bylinné čaje Ze široké nabídky si dTest posvítil na bylinné směsi, které jsou běžně k dostání v...

Jak vybrat kuřecí maso? Poradíme v deseti krocích!

Kuřecí maso patří mezi základní potraviny a jeho obliba v České republice, Evropě i ve světě stále roste. Je vynikajícím zdrojem...

Aktuálně

Čechům na dovolené nejvíc chybí český chleba a pivo

0
Kam vedou první kroky Čechů po návratu z letních zahraničních dovolených? Není to hospoda s českým čepovaným pivem, jak by se mohlo nabízet. A...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...