Jak správně připravit steak?

0
Připravit steak je možné několika způsoby. Někteří z nás preferují obyčejnou pánev, jiní ji kombinují s troubou, někdo se nemůže nabažit...

10 způsobů, jak posilovat játra

0
Játra mají v našem organismu nezastupitelnou funkci. S trochou nadsázky je můžeme označit za generála, který velí celé armádě, nebo také...

Jak se hubne ženám po čtyřicítce? Hůře, ale jde to

0
Sníte kousek koláče a přiberete kilo. Životní zkušenost, která potkává ženy po čtyřicítce a zvlášť kolem přechodu. I ty, které byly...

Vitamin K – pomocník, o kterém příliš nevíme

0
Co je vitamin K? „Vlastně bychom měli hovořit o skupině vitaminů K, protože rozlišujeme tři druhy: K1, K2 a...

Plánujete miminko? Nejprve začněte připravovat samu sebe

0
Vitamíny pro těhotné začněte brát ještě před otěhotněním „Speciálním doplňkům stravy určeným pro období související s těhotenstvím se běžně...

Tajemství cukety. Proč, jak a kde?

0
Vletních vedrech mnohem častěji vybíráme lehká a zdravá jídla. Abychom našemu tělu dopřáli dostatek živin a vitamínů, je důležité udržovat ...

Jakou roli hrají stres a úzkost při hubnutí?

0
Úprava životního stylu a detoxikace Stav naší psychiky ovlivňuje, jakým způsobem se dokážeme vyrovnat s nástrahami civilizace. Jste schopni...

Jak pečovat o mozek, když onemocní

0
Mozek bychom si měli hýčkat, bez jeho činnosti není možný život. Pokud však mozek onemocní, potřebuje podstrojovat daleko více. Nejčastěji se ...

Skvělý pomocník při vaření – tabasco

0
Tabasco je v kuchyni pojmem. Lze ho totiž použít na dokořenění téměř jakéhokoli jídla. Hodí se do salátů, omáček, luštěnin, na...

Čtyři tipy jak na perfektní fotky jídla

0
1. Radši přirozené než umělé světlo To, že světelné podmínky zásadně ovlivňují, zda bude výsledná fotka dobrá, nebo špatná, není...

Aktuálně

Čechům na dovolené nejvíc chybí český chleba a pivo

0
Kam vedou první kroky Čechů po návratu z letních zahraničních dovolených? Není to hospoda s českým čepovaným pivem, jak by se mohlo nabízet. A...

Nejčtenější články

Bílkoviny jsou ze všech složek potravy pro hubnutí nejdůležitější, říká dietní...

2
Pokud se bavíme o sacharidech, tucích a bílkovinách, mají poslední jmenované jednoznačně největší podíl na přirozeně štíhlé postavě. Zatímco z přemíry tuků a sacharidů...