Jak poznat kvalitní majonézu?
Saláty, pomazánky nebo třeba chlebíčky se bez ní neobejdou. Ale není majonéza jako majonéza. Co dělá ze světlé husté omáčky tu pravou...
Pět důvodů, proč se vyplatí nakupovat lokální bioprodukty
Ovoce, zelenina, mléčné výrobky i maso – výběr produktů a surovin v bio kvalitě je rozmanitý a neustále se rozrůstá. Zvlášť na začátku...
Mléčné řezy a tyčinky – cukr v maskáčích
V chladicích regálech bývají blízko tvarohů a jogurtů vyskládány také chlazené sladké svačinky. Někteří výrobci je prezentují jako zdravější alternativu...
Éčka v uzeninách
Rádi si
pochutnáte na klobáse nebo špekáčku? Dbejte při jejich výběru na kvalitě a
ještě v obchodě si přečtěte, co obsahují. Často zde najdete...
Zázrak jménem matcha – zdraví má zelenou
O svoje zdraví se staráme více než kdy jindy. Naše starost by ale neměla spočívat jen v aktuálním posilování imunity. Přece jen nezdolné...
Výběrová káva srozumitelně – doubleshot jde novými obaly vstříc i laikům
Kávy od české pražírny výběrové kávy doubleshot najdete v nových obalech, které lépe odrážejí to, jak doubleshot přemýšlí o své kávě. Nově...
Důvody růstu popularity domácí kohoutkové vody? Vysoká kvalita a dostupnost
Spotřeba vody v českých domácnostech v posledních letech vytrvale narůstá a mezi hlavní důvody patří vysoká kvalita a čistota tuzemské kohoutkové vody. Za její...
Nepodceňujte přísun hořčíku
Člověk si na talíř nedává vědomě vápník, železo, draslík a hořčík spolu s vitamíny A, C a E, nýbrž jí pokrmy a...
Objevte kozí sýr máčený v červeném víně z jižní Moravy
Hospodařit chtěl vždycky. Ale za to, že vyrábí se svou ženou jedinečné sýry z kozího mléka, vděčí zajímavé souhře náhod. Mluvíme o manželech...
Výběr manga a avokáda není žádná věda
S exotickým ovocem nemíváme zas tak velké zkušenosti. Jejich sezóna je ale právě v plném proudu a většina z nás si během zimy na lákavých exotických...